17Gener2019

Sou aquí: INICI Notícies Destaquem Cobrament voluntari de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, escombraries i cementiris

Cobrament voluntari de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, escombraries i cementiris

El pagament es pot realitzar fins al 31 de maig a qualsevol oficina de CaixaBank, S.A. “la Caixa”, Banc de Sabadell o Banco Bilbao Vizcaya Argentaria; als caixers automàtics de Servicaixa; o a través del web https://baixemporda.cat/ca/ajuntament_de_pals.html.

L’Ajuntament de Pals informa els veïns i veïnes que fins al 31 de maig obre el període voluntari de pagament de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, escombraries i cementiris.

El pagament es pot realitzar a qualsevol oficina de CaixaBank, S.A. “la Caixa”, Banc de Sabadell o Banco Bilbao Vizcaya Argentaria; als caixers automàtics de Servicaixa; o a través del web https://baixemporda.cat/ca/ajuntament_de_pals.html.

Finalitzat el termini assenyalat, els rebuts que no hagin estat liquidats seran exigits pel procediment de constrenyiment i això comportarà fins al 20% de recàrrec, interessos de demora i les costes que es produeixin.