17Setembre2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Pals se sumarà a la Diada Nacional de Catalunya amb dues jornades d'activitats

Pals se sumarà a la Diada Nacional de Catalunya amb dues jornades d'activitats

Els dies 10 i 11 de setembre tindran lloc un seguit de propostes culturals i socials per celebrar la Diada Nacional. Entre elles, la Marxa de Torxes o la Pujada al Quermany.

L’Ajuntament de Pals, l’Associació Cultural Esportiva El Pedró i l’Associació Cultural de Pals, conjuntament amb el suport d’altres institucions i la col·laboració de diverses entitats del municipi com ara la Colla Quermània, el Bruel dels Timbalers, l’Associació Pessebre Vivent de Pals, La Costa Beach & Golf Resort i d’altres persones voluntàries, han organitzat dues jornades festives amb motiu de la Diada de Catalunya. En aquest sentit, durant els dies 10 i 11 de setembre el nostre municipi acollirà diverses activitats commemoratives de caràcter històric i/o lúdic-festiu.  

El dia 10 de setembre, a les 22 h, Ca la Pruna acollirà el Memorial 11 de setembre de 1714, amb la lectura de textos i la participació dels Miquelets de Girona. Tot seguit, tindrà lloc la Marxa de Torxes pels carrers del nucli de la vila que finalitzarà a la plaça Major.

I ja el dia 11, la Diada arrencarà a Pals a les 8.30h amb la Pujada al Quermany (sortida: plaça Catalunya). Les activitats continuaran a les 10h amb la col·locació de la senyera al so del cant dels Segadors. I finalment tindrà lloc un esmorzar per a tothom. Caldrà adquirir el tiquet (2 €), que podreu comprar a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament fins al 8 de setembre.