17Setembre2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Ja és aquí la Festa Major dels Masos de Pals!

Ja és aquí la Festa Major dels Masos de Pals!

La festivitat tindrà lloc el cap de setmana del 6 al 8 de setembre i oferirà una gran programació d’activitats i propostes culturals, lúdiques, gastronòmiques dirigides a tots els públics i gustos. Consulteu aquí el programa complet.

Del 6 al 8 de setembre, torna la tradicional i esperada Festa Major dels Masos de Pals, que acomiada l’estiu palsenc i que enguany oferirà un conjunt de propostes que combinaran a la perfecció tradició, cultura i gastronomia. Tot plegat, i com en cada edició, adobat amb el bon ambient que caracteritza sempre les festes del municipi.

La regidora de Cultura, Eva Safont, convida tothom a formar part d’aquesta “gran festa, que cada any deixa bones sensacions, i que és indubtablement la millor manera d’engegar la nova temporada i el nou curs”. Per altra banda, la regidora també ha volgut dedicar un agraïment “a tots els voluntaris i treballadors que fan possible que la Festa Major se celebri amb èxit i amb totes les garanties”, posant un èmfasi especial en “l’aportació imprescindible d’El Bruel dels Timbalers i l’Associació Cultural i Esportiva El Pedró”.

 

Un programa eclèctic i variat

El divendres, 6 de setembre, la festivitat donarà el seu tret de sortida amb l’Ofici Solemne, a les 12 h. A les 18 h, serà el torn d’una audició de sardanes amb la Cobla Baix Empordà. Tot seguit, tindrà lloc el Concurs de coques a la Plaça de Sant Fructuós. La nit del primer dia es tancarà amb bona música en directe: la Nit del Bruel, que enguany ens portarà el so d’Asderrumba, La Boigband i DJ Karlos Selektah (a partir de les 22 h a la Plaça de Sant Fructuós).

Ja dissabte, 7 de setembre, la celebració continuarà amb el concert de Festa Major a càrrec de l’Orquestra Maravella (18.30 h). Tot seguit, podreu moure l’esquelet amb el Ball de Festa Major. Per acabar, el diumenge 8 de setembre arrencarà a les 11 h amb la Cursa de cintes amb bicicleta. A les 18 h, tindrà lloc una altra cursa de cintes però aquesta amb moto. La Festa Major conclourà amb una gran botifarrada popular al carrer Sant Fructuós, on veïns i visitants compartiran en germanor l’experiència de la festivitat, tot degustant un bon àpat. El preu del tiquet serà de 7 €, i els podeu adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme fins al 5 de setembre.

Us informem que, en cas de pluja, els actes se celebraran al local polivalent dels Masos. Durant tots els dies, també hi haurà a disposició del públic un servei de bar.

Podeu seguir l’actualitat de la Festa Major a través dels canals de l’Ajuntament a les xarxes socials. També podeu compartir la vostra experiència etiquetant les publicacions amb el hashtag #MasosPals19