18Agost2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Obertes les inscripcions de l'Estiu Jove de Pals!

Obertes les inscripcions de l'Estiu Jove de Pals!

El Casal més divertit de les vacances tindrà lloc de l’1 de juliol al 30 d’agost, i inclourà activitats, sortides i propostes de tot tipus i per a tots els gustos.

Tota la informació aquí.

Teniu entre 13 i 16 anys? Us ho voleu passar d'allò més bé aquestes vacances? Ja us podeu apuntar a l'Estiu Jove de Pals, que tindrà lloc durant el juliol i agost. Com a novetats, enguany s’ha incorporat un reforç de monitors, de manera que es podran realitzar més sortides i activitats.

Concretament, les dates i horaris del casal són els següents: de l’1 de juliol al 30 d'agost, de dilluns a divendres, de les 9 h a les 13 h. El preu de les inscripcions és de 60 € setmanals o 170 € mensuals, i les places són limitades.

També us recordem que, en cas de tenir dos germans inscrits al casal, s’aplicarà un descompte familiar sobre la quota del més petit. A més, es poden sol·licitar beques socials (més informació, al telèfon 639028243). L’Estiu Jove també disposa de servei de menjador.

 

Sobre l’Estiu Jove

Estiu jove és una proposta adreçada a nois i noies d'educació secundària, que ja són, o almenys es consideren, massa grans per a anar a un casal convencional, però massa petits per treballar a l'estiu. Les sortides i activitats es decidiran de manera participativa, i algunes d’aquestes poden comportar despeses no incloses en la quota, com transports i tiquets, entre altres, que s’aniran informant en les programacions setmanals.

Tota la informació aquí.