16Setembre2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat L'Ajuntament convoca una jornada per aprendre a fer servir el sistema de certificació digital

L'Ajuntament convoca una jornada per aprendre a fer servir el sistema de certificació digital

La formació es farà dos dies diferents perquè els veïns i veïnes puguin assistir: el 9 i l’11 d’abril. Per a apuntar-vos, ho podreu fer a l’Oficina de Turisme de Pals o trucant al 972 637380.

 

L’Àrea de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Pals ha organitzat una jornada que pretén formar al públic en matèria d’obtenció del Certificat Digital (IdCAT mòbil), per tal de relacionar-se electrònicament amb el consistori. Es realitzaran dues sessions perquè el màxim nombre de veïns hi puguin assistir, però només caldrà anar a una d’aquestes. El taller tindrà lloc el pròxim dimarts, 9 d’abril, de 15.30 a 16.30 h i també el dijous 11, de 20.30 a 21.30 h. Per a inscriure’s, caldrà que contacteu amb l’Oficina de Turisme de Pals, o bé presencialment o trucant al 972 637380.

Què necessiteu? Si el ciutadà vol aprofitar per demanar el certificat digital  IdCAT, caldrà presentar el DNI, la targeta sanitària individual del CatSalut (Servei Català de la Salut) i el vostre telèfon mòbil.

L’idCAT Mòbil és el nou sistema d’identificació i signatura electrònica a través de telèfons mòbils. Es tracta d’un sistema que permet identificar-se i signar des de qualsevol dispositiu electrònic (mòbil, tauleta o ordinador). El sistema és segur, tot i que no cal recordar cap contrasenya ni pin, ni requereix la instal·lació de cap tipus de programari. Tampoc caduca amb el transcurs del temps i és totalment gratuït. La jornada us permetrà descobrir més coses sobre el sistema, i aprendreu a treure-li tot el profit.