17Juny2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Continuen els treballs d'arranjament, neteja i millora del cementiri de Pals

Continuen els treballs d'arranjament, neteja i millora del cementiri de Pals

Les primeres actuacions han consistit, entre altres, en la instal·lació de nou enllumenat i nous punts d’aigua. També s’han realitzat tasques de jardineria i de pintura de l’espai. 

 

Continuen els treballs de manteniment, neteja i arranjament de les instal·lacions per part de membres de la Brigada Municipal, amb la supervisió dels Serveis Tècnics Municipals. Entre altres mesures executades, ja s’han dut a terme la neteja, el sanejament, la pintura, les reparacions de construcció, el canvi del quadre elèctric, la incorporació de nous punts d'aigua, la millora de la il·luminació, l'endreça i desbrossament de la zona verda, així com feines de jardineria. També s’ha efectuat la plantació de noves oliveres, la retirada de xiprers i l’adequació de l’antiga caseta destinada a capella i sala d’autòpsies. Les neteges, iniciades fa unes setmanes, han aconseguit de moment millorar considerablement la imatge i l’estètica del cementiri.

Els treballs estan coordinats per la regidoria de Serveis, Medi Ambient i Agricultura, amb la col·laboració dels Serveis Tècnics i Gestió Cementiri de Pals, i tenen com a objectiu millorar l’equipament i la imatge d’aquest espai, així com el seu funcionament.