17Juny2019

Sou aquí: INICI Notícies Actualitat Últims dies per contractar el servei gratuït per arreglar la TDT

Últims dies per contractar el servei gratuït per arreglar la TDT

Fins al 31 de gener, els veïns de Pals podran sol·licitar les actuacions per reparar possibles afectacions ocasionades pel servei de 4G.

El municipi de Pals compta, des de fa alguns mesos, amb un seguit d'estacions base de telefonia mòbil que han permès als veïns i veïnes disposar d'accés a la banda 800 MHz de 4G (alta velocitat en la connexió a internet mòbil). No obstant, aquest servei pot ocasionar afectacions en la recepció de la TDT d'algunes llars. És per això que, des de la data de posada en marxa de les noves estacions de telefonia mòbil, l'entitat LLEGA800 ha estat oferint suport tècnic de caràcter gratuït als usuaris que estiguessin patint afectacions o avaries en la seva recepció del senyal de la TDT.

LLEGA800 ha informat que aquest servei gratuït finalitzarà el proper 31 de gener. En aquest sentit, tots els veïns i veïnes de Pals que encara tinguin problemes amb la recepció de la televisió digital terrestre (TDT) poden contractar un servei tècnic que resoldrà aquestes avaries o afectacions sense cap cost.

En un futur, Pals podria incorporar noves estacions, en la banda de 800 MHz, si així ho consideren necessari els operadors. En aquest cas, es tornaria a avisar a l'Ajuntament per tal d'atendre les incidències causades per aquestes estacions.

Per a qualsevol dubte o qüestió, es pot trucar al telèfon gratuït de l'Oficina Tècnica d'Ajuntaments de LLEGA800: 900 831 902.